Кирил Десподов проговори за дисциплината при „лъвовете“ и отсече: Искаме да играем на голямата сцена


Кирил Десподов проговори за дисциплината при „лъвовете“ и отсече: Искаме да играем на голямата сцена
Снимка: Lap.bg

1751 0

Нападателят на Лудогорец и националния отбор по футбол на България Кирил Десподов, говори пред медиите преди излитането на „трикольорите“ за Кипър. Утре от 19 часа селекцията на Младен Кръстаич ще премери сили с тима от острова на Афродита. Четири дни по-късно „лъвовете“ ще играят и срещу Люксембург.

 „Ще  са хубави две контроли за нас, в които ще обиграем отбора. Това, което каза вчера и треньорът. Трябва да се подготвим добре за квалификациите през март месец“, коментира Десподов.

Отборът ни наистина е много млад, има много неопитни момчета, но нали трябва да изиграят мачове, за да натрупат опит. Има и футболисти с повече рутина в отбора. Дори и младите натрупаха приличен брой мачове. Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Северна Македония и Гибралтар“, продължи щурмовакът на Лудогорец.

Аз мисля, че винаги е имало дисциплина в националния отбор. Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим нагоре. Дисциплина, себераздаване и характер – това са нещата, които изисква треньорът“, категоричен е той.

Вижда се желанието на момчетата. Има настроение в отбора. Наистина преди нямаше резултати, а това не е приятно нито за нас, нито за всички в България. Искаме да има добри резултати и да играем на голямата сцена. Започва едно ново поколение – младо, което се надявам, че ще радва цяла България“, завърши Десподов.

Междувременно друга държава нанесе удар по България, отмъквайки под носа ни бъдеща звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички