Кирил Деспосов след Рома 3:1 Лудогорец: И да коментираме съдията, няма да върнем мача, нали!?


Кирил Деспосов след Рома 3:1 Лудогорец: И да коментираме съдията, няма да върнем мача, нали!?
Снимка: Ludogorets.com

3217 0

Офанзивният футболист на Лудогорец Кирил Десподов изрази мнение, че неговият тим и Рома са си разменили по едно полувреме на "Олимпико" в четвъртък вечер, а "орлите" са излезли на терена, за да се надиграват с именития си съперник.

Десподов се завърна от контузия и влезе на смяна в 71-ата минута, а мачът завърши 3:1 за "вълците" и по този начин българският тим остана на трето място в групата си в Лига Европа и ще играе на 1/16-финал в Лига на конференциите през пролетта.

"Започнахме мача много добре, но лош развой на второто полувреме... голям натиск ни оказаха в началните минути на второто полувреме и с две дузпи успяха да обърнат резултата. Като цяло си разделихме по едно полувреме", коментира 25-годишното крило след последния съдийски сигнал и добави:

"Не съм виждал Лудогорец да рита топката само. Винаги играем със самочувствие. Казах и преди да тръгнем за Рим, че ще се надиграваме. Днес се надигравахме. Успяхме много пъти да ги надиграем, да изнесем добре топката и да създадем положения. Второто полувреме се разви така, че ни вкараха три гола".

Десподов не пожела да коментира главния съдия, който отмени гол на Лудогорец при 1:2, отсъди две дузпи за домакините и в края изгони Оливие Вердон: "Каквото и да кажа, няма смисъл да коментирам съдията. Трябва да си гледаме нашата игра и какво ние трябва да подобряваме. И да го коментираме съдията, няма да върнем мача, нали!?".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ето кои са 8-те отбора, срещу които Лудогорец може да играе на 1/16-финал в турнира Лига на конференциите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички