Кирил Десподов е доволен: В Катар ще играем на перфектни терени, а не като на този на Царско село


Кирил Десподов е доволен: В Катар ще играем на перфектни терени, а не като на този на Царско село
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2113 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов участва в пресконференцията преди отпътуването на националния отбор на България по футбол за Катар, където ще трикольорите ще премерят сили с домакина на предстоящото световно първенство и Хърватия.

Той на практика оправда вчерашната издънка на клубния си отбор срещу Царско село с лошия терен. Лудогорец се подхлъзна, завършвайки 1:1 при визитата на царете.

„Няма да се връщаме на мача вчера. Ако кажа нещо и ще обидя някого. Има много голямо значение на какъв стадион играеш, какъв е теренът и всеки един детайл. Терените в Катар ще бъдат феноменални, няма да са като вчера и съм много радостен, че ще изиграем тези два мача. Все пак там ще се проведе Световно първенство. Нека коментираме националния отбор, а не терените в България”, започна Десподов.

„Ние сме професионалисти, не е коректно да коментираме. Нашата работа е на терена. Не да коментираме случващото се. Според мен не е коректно да коментираме такива неща. Работата ни е да правим така националният отбор да върви нагоре и да постигаме успехи. Това са мачове, в които всеки един футболист трябва да даде не 100,  200%. Реално погледнато при добър резултат за нас ще даде добро самочувствие на отбора. Имаме нужда от самочувствие”, заяви още нападателят на националния отбор на България.

А ето какво се случва с цената на Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички