Жоржиньо посочи къде България е опасна и за какво трябва да внимава Италия


Жоржиньо посочи къде България е опасна и за какво трябва да внимава Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

3121 0

Един от фаворитите за Златната топка - Жоржиньо, коментира силните страни на българския национален отбор преди мача с европейския шампион Италия в четвъртък вечер. Жоржиньо смята, че "Скуадра Адзура" ще трябва да внимава с контраатаките на "лъвовете", защото България може да бъде опасна там.

"Трябва да сме внимателни с България, защото и те имат силни страни и не трябва да се оставяме да бъдем изненадани. Те могат да бъдат особено опасни при контраатаката", заяви Жоржиньо в навечерието на сблъсъка. Във вторник италианците проведоха първа тренировка заедно, която беше придружена с изобилен дъжд.

„Доволни сме от това, което постигнахме през лятото, но трябва да останем здраво стъпили на земята, защото в момента, в който престанем да бъдем внимателни, тогава се случват лоши неща. Роберто Манчини промени нашия стил на игра, за да отговаря на играчите, с които разполагаме", добави още Жоржиньо, който не желае да коментира шансовете си за Златната топка. 

А какво каза националният селекционер Ясен Петров преди да отпътува отбора за Италия - четете в този материал! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички