Ясен Петров: Играем с европейския шампион, но не трябва да има притеснение


Ясен Петров: Играем с европейския шампион, но не трябва да има притеснение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1225 0

Националният селекционер Ясен Петров заяви, че настроението в отбора е "много добро" преди двубоя с европейския шампион Италия. Той призна, че има дребни проблеми в отбора, но ще опита да извлече максимума от играчите в най-добра форма.

"Настроението е много добро. Отиваме в Италия, настроението трябва да е добро. Имаме дребни проблеми. В момента нашето първенство тече доста интензивно и ще гледаме да извлечем максимума от играчите, които се намират в най-добър игрови ритъм".

"Вчера проведохме тренировка, на която за първи път се събрахме всички. Предполагам, че при колегите от Италия е същото. Това е реалността и трябва да се съобразим. Искаме да извлечем максимума от това, с което разполагаме. Това е мач, в който няма какво да губиш. Това е европейския шампион, но не трябва да има притеснение. Трябва да отговорим на това, което ни предложат".

"В момента ни предстои Италия. Когато мине този двубой ще правим прогнози за следващите мачове. Оттук нататък ние трябва да търсим победи", заяви Ясен Петров на летището.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички