Ясен Петров: Ще се опитаме да изненадаме Италия


Ясен Петров: Ще се опитаме да изненадаме Италия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1903 0

Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров говори преди двубоя на "трикольорите" с европейския шампион Италия. Петров заяви, че се надява България да затрудни максимално "Скуадра Адзура".

"Не искам да започвам с това, че много трудно събираме нашите играчи. Чакаме футболистите. Утре ще бъдем всички заедно. Ще направим една тренировка, после в Италия и влизаме да играем срещу шампиона на Европа. Отиваме с амбицията да ги затрудним максимално и да се опитаме да направим изненада", започна Петров.

"Вече сме трети лагер. Повечето момчета знаят нашите изисквания. Надявам се да дадат всичко от себе си, защото няма как да победиш, ако не оставиш сърцето си на терена. Дано да успеем да развалим рекорда на Италия. Дано момчетата си хванат шанса, ние няма какво да загубим", добави още той.

"Вратите в националния отбор са отворени за всички. Ще направя комуникация с Ивелин Попов. Всеки добър футболист, който играе на добро ниво, вратата е отворена за него.

Атмосферата в отбора е прекрасна. Надявам се, че ще успеем да подготвим отбора. За мен е важно да бъдат заедно и да играят като отбор", завърши Ясен Петров.

А националите вече започнаха тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички