Ясен Петров: Правим елементарни грешки, но те са плод на младостта


Ясен Петров: Правим елементарни грешки, но те са плод на младостта
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1245 0

Националният селекционер Ясен Петров говори след равенството между България и Словакия в приятелска среща, която е част от подготовката на словаците за Европейското по футбол 2020. Петров остана доволен от част от видяното, но има и забележки към играта на своя отбор, които иска да изчисти занапред.

"От началото на срещата и от битката на нашия отбор съм доволен. Имахме шансове и през втората част, и в края на мача. Срещнахме един доста сериозен противник. Мисля, че беше една много полезна проверка. Имаше промени в състава, дадохме шанс на някои играчи да започнат, включително и млади футболисти.

Направихме доста елементарни грешки, което е плод на младостта, защото ние градим в момента този отбор. Създадохме доста голови положения, вкарахме хубав гол, ударихме греда. Продължаваме да тренираме и чакаме следващия мач. 

Ще се опитваме всеки мач да изненадаме противника. Аз съм привърженик на това да експериментираме в състава. Дай Боже един ден да изградим схема на игра, която да пасне на отбора. Това са контролни срещи, трябва да даваме възможност на всеки. Смятам, че хората, които влязоха, също се представиха на добро ниво.

Имам определени изисквания. Когато се уморим, правим глупави грешки. На полувремето си казахме някои неща, които на мен лично не ми харесаха, но си остава между нас", коментира Ясен Петров след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички