Радослав Димитров: Надявам се отново да съм национал


Радослав Димитров: Надявам се отново да съм национал

2038 0

Бившият национал на България Радослав Димитров даде интервю за dsport, в който обсъди предстоящите мачове на националния отбор срещу Словакия, Русия и Франция. Клубният отбор на българския Меси, както е наричан бранителят, Сепси се класира за Лигата на конференциите.

„Следя нещата в България. Гледам доста мачове от българското първенство. В момента Румъния е с едно ниво над България. Развиват се инфраструктурно. Отварят се нови стадиони. Мога да кажа и като заплащане е доста по-добре в Румъния. В България има само 2-3 добри отбора, другите са на лошо ниво“, заяви още Ради Димитров.

„Предполагам, че ще продължа кариерата си в Румъния и през следващата година. Надявам се отново да съм част от националния отбор. Надявам се с игрите си да привлека вниманието на селекционера. Тая надежди да ме извикат в националния тим. Това е мечтата на всеки футболист. В Румъния доста българи отвориха врати за там. Първенството не е слабо. Пожелавам си да съм здрав и да си почина от дългия сезон“, допълни играча.

Бившият играч на Славия заяви, че изпраща един от най-силните сезони в кариерата си, като добави че феновете на Сепси са ентусиазирани, защото отборът, който е създаден едва преди 10 години, вече пише история. Потенциален съперник на Сепси в Лигата на конференциите е ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички