Иван Турицов: Няма страх от Франция, ще бием Словакия


Иван Турицов: Няма страх от Франция, ще бием Словакия
Снимка: Lap.bg

1590 0

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов, който по всяка вероятност ще бъде титуляр за националния отбор по футбол на България тази вечер срещу Словакия, призна, че очаква "лъвовете" да победят съперника си, който ще участва на Европейското първенство по футбол само след дни.

Освен това младият краен бранител призна, че никой в отбора няма да изпитва страх срещу звездите на Франция. Той определи чувството да се изправиш срещу такъв отбор като "адреналин", но и че той присъства и преди всеки двубой.

"Физически и психически сме готови. Световните квалификации са зад гърба ни и гледаме напред към предстоящите мачове срещу Словакия, Русия и Франция. Усеща се, че имаме колектив, настроението е на ниво, момчетата се подкрепяме. Това ще ни помогне в предстоящите мачове.

В нас няма страх, въпреки че ще се изправим срещу звездите на Франция. Има адреналин, но така е преди всеки мач. Не можем да говорим за страх. Има доста млади момчета в състава, с които сме играли заедно и при младежите. Това е добре, защото се познаваме. Можем да победим Словакия и мисля, че ще спечелим" - заяви Турицов пред БНТ.

А къде да гледаме приятелската срещу България срещу Словакия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички