Васил Божиков: Радвам се, че България ще играе такива контроли


Васил Божиков: Радвам се, че България ще играе такива контроли
Снимка: Getty Images/Guliver

1430 0

Бранителят на България Васил Божиков взе участие на пресконференцията преди контролната среща със Словакия. Божиков стана шампион на Словакия, както и взе Купата на страната преди броени дни с тима на Слован Братислава и призна, че играе с час от футболистите на съперника на „лъвовете”.

„Щастлив съм като футболист, че може да играем такива силни мачове. Тук съм вече 4 години в Словакия и никога не съм се изправял срещу тях, така че ще бъде хубав момент. Вярвам, че ще се представим добре на мача. Имам съотборници, които играят в националния им отбор и ще е приятно да се срещнем един срещу друг. Те имат няколко футболиста на топ-ниво, добре организиран отбор. Мисля, че ще гледаме и видео, а треньорите ще ни запознаят по-детайлно с тях. Вярвам, че ще се представим на ниво”, каза Божиков.

„Като централен защитник се чувствам най-добре. Където и да ме пуснат, съм готов да давам максимума от себе си. Добрият футболист трябва да играе на няколко поста", констатира бившият играч на ловешкия Литекс. А какво каза Ясен Петров преди Словакия, вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички