Ясен Петров: Ако се раздадем - всичко е възможно


Ясен Петров: Ако се раздадем - всичко е възможно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

839 0

Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров даде пресконференция преди двубоя с Швейцария от световните квалификации. Той сподели, че желае кампанията да бъде завършена позитивно.

"Когато станах национален селекционер казах, че отборът трябва да бъде подмладен и да играе за резултат. Нашето желание е да завършим кампанията позитивно. Разбрах, че стадионът ще е разпродаден и затова срещу Швейцария ще играем пределно мобилизирани. Знаем ситуацията в групата и желанието ни е да покажем добро лице".

"Още в първия мач, в който бяхме заедно с футболистите, още до 12-13 минута получихме тежък шамар, това не мога да го забравя и искам реванш. Знаем класата на Швейцария и подхождаме с респект. Отборът ни трябва да играе за България. Ако се раздадем - всико е възможно".

"Десподов е в добро състояние. Ние играем за България. Нашият отбор ще бъде достатъчно мотивиран и ще опитаме да изиграем добър мач, в който да постигнем добър резултат. Надявам се максимално да затрудним Швейцария. Те са много качествен отбор. Искаме да завършим годината подобаващо. Очаквам нашите футболисти да ми подарят добър резултат".

"Ако аз не вярвам, няма как да го предам на момчетата. Трябва да сме много умни и да знаем какви са ни възможностите. Дано да извлечем максимума от мача. Трябва да подмладим отбора и да извлечем резултат".

Ето и от какво се нуждае Швейцария, за да се класира директно за световното първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Лудогорец


Шимунджа се пребори да вземе ценно свое "оръжие" в Разград

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа идва в клуба заедно с двама помощници, включително бъдещия му асистент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички