Ясен Петров излиза с интересен състав при гостуването на Украйна в Одеса


Ясен Петров излиза с интересен състав при гостуването на Украйна в Одеса
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1792 0

Старши треньорът на България Ясен Петров обмисля да излезе с интересен състав в контролата срещу Украйна, съобщава "БТА"!

Пловдивския Джанини, както е известен той, най-вероятно ще заложи на близнаците Борислав и Радослав Цоневи в средата на терена, а до тях ще бъде и най-добрият играч на Ботев Пловдив - Тодор Неделев.

Причината за тази конфигурация в халфовата линия се крие във факта, че Петър Витанов, Георги Костадинов и Ивайло Чочев имат някои дребни проблеми и ще получат почивка.

На върха на атаката се очаква да бъде един от малкото българи в състава на Лудогорец - Кирил Десподов. Като централни защитници, може би, ще започнат Андреа Христов и Кристиян Димитров, който играе в хърватския Хайдук.

Васил Божиков, който е втори капитан на "лъвовете", е с контузия и изобщо няма да се появи на терена, но вероятно ще бъде на линия за гостуването на Швейцария на 15 ноември (понеделник), в което четирима играчи на "кръстоносците" няма да могат да вземат участие!

"БТА" пише още, че под рамката на вратата ще започне младият страж на Славия Светослав Вуцов, но няма да пази през целия мач, а ще си раздели по едно полувреме с капитана на Левски Николай Михайлов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички