Извънредно: България поиска отлагане на мача с Албания - ще се състои ли по план?


Извънредно: България поиска отлагане на мача с Албания - ще се състои ли по план?
Снимка: Getty Images

1244 0

Националният отбор по футбол на България се изправя в приятелски мач срещу намиращия се във форма тим на Албания. Сблъсъкът е в Тирана, а малко пред предвидения му старт от нашата страна са поискали той да бъде отложен.

Става въпрос за преместване за по-късен час по желание от България. Молбата обаче не е била уважена от албанците и в крайна сметка срещата ще се състои по план - от 19:00 часа българско време. А от какво е било продиктувано желанието ни?

"АЗ, МЪРИ И ХЕРО": ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР ДАДЕ 3 ВАРИАНТА ЗА СЕЛЕКЦИОНЕР НА БЪЛГАРИЯ

От дни насам в града има голям европейски конгрес покрай желанието за влизане в Европейския съюз. Премиери и министри от почти всички страни на Стария континент са там. Поради това голяма част от центъра на града е блокирана от полицейско присъствие.

Така придвижването с много затруднено, заради което час и половина преди първия съдийски сигнал гостите все още не бяха на стадиона. Автобусът не бе пристигнал, тъй като българите бяха настанени в хотел, който се намира на 40 километра извън Тирана.

Освен това влизането на новото съоръжение е било затруднено за повечето официални лица и журналисти, както и за съдиите, които също пристигнаха със закъснение. В крайна сметка дори не всички играчи на "лъвовете" направиха обичайната разходка преди загрявката за мача, а започнаха директно да се преобличат и подготвят в съблекалнята, информира "Гонг".

Срещата започва в 19:00 часа българско време. Ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички