Изненада? Кирил Домусчиев си тръгва от БФС с Борислав Михайлов - и двамата подават оставки


Изненада? Кирил Домусчиев си тръгва от БФС с Борислав Михайлов - и двамата подават оставки
Снимка: LAP.bg

90959 0

След 18 години съвсем скоро Българския футболен съюз (БФС) ще има своя нов президент. Дългогодишният управляващ Борислав Михайлов свика извънредно заседание в четвъртък (23.11), на което ще подаде своята оставка, като това не е всичко.

Целият Изпълком на БФС си тръгва?

На него оставки ще подадат всички членове на Изпълнителния комитет на централата, а освен това ще бъде насрочена дата за нов Конгрес. Това съобщава журналистът от Българската национална телевизия Бюлент Мюмюнов.

Справка на SportLive.bg показва, че това би значело, че оставки като членове на Изпълкома ще подадат: Борислав Михайлов, Михаил Касабов, Емил Костадинов, Атанас Фурнаджиев, Румян Вълков, Йордан Лечков, Камен Костадинов (който все още е вписан в сайта на БФС, но почина на 28 август 2022 година), Кирил Домусчиев, Михаил Статев, Веселин Балевски, Спас Русев, Димитър Георгиев, Иван Василев, Даниел Панов и Пламен Манолов.

Според информацията няма как новият конгрес да бъде януари месец догодина, като по-скоро ще бъде февруари или март. Причината е, че трябва технологично време за организацията му.

Освен това Мюмюнов допълва: "Държавата в момента натиска здраво Михайлов да освободи поста си. И ще се случи". Именно той разкри и 5-цифрената заплата на Боби Михайлов като президент на БФС - прибира парите в... плик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички