Чужденец от ЦСКА: В България протестите срещу БФС привличат повече внимание от националния отбор


Чужденец от ЦСКА: В България протестите срещу БФС привличат повече внимание от националния отбор
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3665 0

Полузащитникът на ЦСКА Лазар Туфегджич беше разпитан от сръбска медия за протеста на обединените фенове срещу ръководството на БФС. Това се случи преди европейската квалификация между Сърбия и България. Сърбинът показа отлично познаване на футболната обстановка в страната ни.

"В България протестите срещу футболния съюз, т.е. президента Борислав Михайлов, привличат повече внимание, отколкото националния им отбор. Треньорът беше сменен наскоро, Младен Кръстаич бе заменен от Илиан стоящият треньор на Черно море, но първият човек на федерацията не може да бъде сменен. Интересното е, че Илиев има право да работи едновременно в националния отбор и клуба си", започна Туфегджич пред zurnal.rs.

Той бе запитан за протеста, като отговори така: "Зрители срещу Унгария не бяха допуснати до мача. Те обаче се появиха пред стадиона и се сбиха с полицията. Бунтът на феновете е от доста време, Михайлов няма да се оттегли, въпреки че е президент от 18 години. Затова феновете на всеки шампионатен мач започват със освирквания в 18-ата минута и викат: "Оставка!" Уверяват ме, че това е най-лошият период в историята на българския футбол, защото са далеч от успехи с националния отбор".

Любопитното е, че журналистът, който го интервюира, реагира така: "Ъъъъ, да не тръгнат българите срещу нас?". "Няма... въпреки че играха добре срещу Унгария, която изравни едва в добавеното време. Случвало се е да останат по същия начин без точка или точки по време на квалификациите. Сигурно повлия и смяната на селекционерите, за да не дадат максимума", беше отговорът на сърбина. Туфегджич говори и за това защо не играе за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички