Ивелин Попов за националния: В тези времена е нужно да преглътнеш някои неща


Ивелин Попов за националния: В тези времена е нужно да преглътнеш някои неща
Снимка: Lap.bg

1254 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов показа, че е все по-близо до завръщане в националния отбор. Халфът на руския Сочи посочи какво го е накарало да промени мнението си по въпроса, за който преди беше категоричен.

"Има време да говорим до мачовете на националния отбор. Вратата е отключена. През 2020 се случиха доста неприятни неща като цяло в света и в българския футбол също. Доста хора ми звъняха за националния отбор. Усещам, че някой хора наистина имат нужда да се върна и да помогна на младите", заяви Попов пред dsport.bg.

"В такива времена е нужно да преглътнеш някои неща, колкото и да е тежко, и да се върнеш да помогнеш, защото ще има 10 човека, които ще са ти благодарни. Няма значение за тези 5, които няма да са доволни. За младите момчета си заслужава, ако можеш да им помогнеш. С някой съвет за развитието, да излязат да се докоснат до истинския футбол в чужбина", допълни халфът. Преди половин година той призна, че Йордан Лечков е една от причините да напусне националния тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички