Ивелин Попов обмисля завръщане в националния отбор


Ивелин Попов обмисля завръщане в националния отбор
Снимка: Официален сайт на БФС

576 0

Доскорошният капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов призна, че може да се завърне в тима. В края на 2019 година атакуващият футболист обяви, че се оттегля от отбора заради част от лицата, които управляват футбола. Попов обаче е напът да промени решението си, след като през тази седмица е разговарял с новия национален селекционер Ясен Петров и не изключва да се завърне в отбора.

"Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер", призна Ивелин Попов пред БНТ.

"Вярно е, че нямаме футболисти, които играят във водещи първенства, но може да се направи един боеспособен отбор. Трябва да се направи една сплав между млади и опитни футболисти. Когато е било така, винаги е имало успех в националния отбор. Трябва да си лидер в клубния си тим, за да получиш повиквателна в националния отбор", добави още той.

"Моят фаворит за футболист на годината е контузен. Иначе Антон Недялков, Димитър Илиев, Валентин Антов деминстрираха постоянство. Има момчета, които показват добро ниво и играят стабилно. Важното е Тодор да се възстанови, има път пред него. Към края на февруари мисля, че ще бъда наравно с останалите и аз", сподели Попов.

Бившият национал е в открита вражда с дългогодишния вицепрезидент на БФС Йордан Лечков (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама