Ивелин Попов към Лечков: Да си седи в Сливен и да си прави гимнастиката


Ивелин Попов към Лечков: Да си седи в Сливен и да си прави гимнастиката
Снимка: БГНЕС

1026 0

Доскорошният капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов продължи откритата вече вражда с дългогодишния вицепрезидент на БФС Йордан Лечков. Както е известно, той е и отговорник за националните отбори, но според Попето - Лечков не е сред авторитетите в българския футбол.

"Няма как повече да търпя критики от него. Той не ми е никакъв на мен - нито ръководител, нито директор или президент. Мисля, че хората, които разбират от футбол, и феновете изобщо не му обръщат внимание. Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитетите в българския футбол", сподели Попето пред БНТ.

"Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с анцузите на националния отбор. Той имената на футболистите от нашия отбор не ги знае. Както и тези от противниковите тимове. Този човек 15 години е отговорник за националния отбор и абсолютно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на "Сините камъни", да си прави гимнастиката и сутрешните кросове и да не се занимава повече с мен!". Припомняме, че преди време Ивелин Попов обяви, че една от причините да напусне националния отбор е именно Йордан Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама