Борислав Михайлов излезе с официална позиция за националния отбор и Петър Хубчев

Борислав Михайлов използва официалния сайт на Българския футболен съюз, за да отрече категорично появилата се информация, че Петър Хубчев може да напусне националния отбор и да поеме Левски. Тази информация се появи в понеделник преди двубоя на отбора с Косово, а от тогава слуховете не стихват.

Ето и позицията на шефа на БФС - Борислав Михайлов:

Българската отбрана - под напрежение на всеки 3 минути в Прищина

Защитата на България е поставила своеобразен рекорд с 35 изчистени топки при равенството 1:1 с Косово от евроквалификациите, пише "24 часа". По т...

Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни.

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

Борислав Михайлов

Президент на БФС

Междувременно може да видите кои са тримата национали, играещи най-силно за България (вижте тук).

 

Още по темата

Please select answer!