Павел Колев: Ако Хубчев е взел решение да напуска, то не е заради Левски


Павел Колев: Ако Хубчев е взел решение да напуска, то не е заради Левски
Снимка: БГНЕС

1418 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че новината на dir.bg, че националният селекционер Петър Хубчев ще поеме "сините" и заради това ще се раздели с БФС на 1-ви май не отговаря на истината. Шефът на столичния гранд коментира, че ако информацията, че Хубчев е поискал раздяла с националния отбор е вярна, това решение не е взето заради Левски.

"Ако изобщо има такова решение, взето от г-н Хубчев, то не е взето заради Левски. Не съм наясно какво се случва в БФС и националния отбор. Не съм в течение какво се случва и не мога да коментирам", коментира Колев пред "Дарик радио".

Подобен слух се появи преди около месец, но тогава и от "Герена", и от БФС го опровергаха. Заговори се за целенасочена кампания и към Левски, и към националния отбор. Възмутен от слуховете, че ще замени Хубчев начело на "лъвоветет" беше и Красимир Балъков. Какво каза по случая треньора на Етър вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички