Христо Стоичков представи новата си модна линия H&S


Христо Стоичков представи новата си модна линия H&S

519 0

"Златната топка" на България Христо Стоичков представи новата си модна линия H&S. Стоичков обяви, че в основата на проекта му е идеята да помогне на децата и благодари на всички, участвали в осъществяването му.

На церемонията бившият футболист на Барселона обяви и новия си официален сайт - 8hristo.com. "Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов.

Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", коментира Стоичков.

Новата модна линия на Стоичков включва различна спортна екипировка, аксесоари, но бяха представени и по-любопитни артикули - например суджук във формата на осмица.

Съвсем наскоро Стоичков отново заговори за коронавируса, насочвайки вниманието към конспиративните теории около Бил Гейтс (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама