Балъков: У нас няма проблем с расизма, и Англия има слаби места


Балъков: У нас няма проблем с расизма, и Англия има слаби места
Снимка: Getty Images/Guliver

1831 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков призна, че ще направи промени в състава за мача с Англия в сравнение с единадесетте, които играха срещу Черна гора в Подгорица (0:0). Той заяви още, че авторитетните гости също имат свои слаби места и призова да не се говори за расизъм, тъй като такъв проблем не съществува в българския футбол.

"След последната тренировка ще избистрим състава. Ще има промени при всички положения. Англичаните са един от най-силните отбори в света, но всеки има слаби места. Трябва да им спрем динамиката им и да се възползваме от нашата. Възможно е да използваме Десподов, но и други хора също", заяви той на днешната пресконференция.

"В българския футбол нямаме проблеми с расизъм, за разлика от Англия, например. За нас това не е нещо, което се случва често, така че смятам, че утре няма да имаме този проблем. Нека да загърбим тази тема и да мислим за футбол", каза още той.

"Не се чувствам добре, че толкова много мачове нямаме победа, но това няма значение - как се чувствам аз. Ние се готвим за март месец, когато ще са плейофите през Лигата на нациите", сподели Балъков. А каква промяна в игровата схема готви той за мача, според слуховете вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички