Голмайсторът Кръстев: Закономерно равенство, жалко, че не вкарахме втори гол


Голмайсторът Кръстев: Закономерно равенство, жалко, че не вкарахме втори гол
Снимка: facebook / BulgarianNationalTeam

471 0

Полузащитникът на националния отбор на България - Филип Кръстев, определи равенството с Азербайджан в контрола тази вечер за закономерно и призна, че причината "лъвовете" да не победят е натрупана умора.

"Резултатът е закономерен"

"Резултатът е закономерен, в смисъл че Азербайджан си спечелиха равенството със силния натиск накрая. Жалко, че не успяхме да вкараме втори гол и нещата да отидат в наша полза", започна Кръстев, който вкара гола за България при 1:1 в Баку.

Халфът призна, че умората е повлияла за изравняването

"Да, аз също мисля, че бяха по-свежи от нас и то се виждаше от начина, по който играеха с топката. Имам чувството, че и през целия мач те бяха отборът, който се чувстваше по-комфортно с топката на терена. Ние допускахме повече грешки, прибързвахме малко, но имахме своите силни моменти, в които показахме, че можем да пресираме Азербайджан високо и да контролираме мача. Особено това се случи в последните минути на първото полувреме. Обаче трябваше да продължи по-дълго и цялото второ да играем така", продължи националът.

Поуките от двата мача в Баку

Запитан каква поука са си извадили от двата мача в турнира FIFA Series, футболистът на Цволе заяви: "Чисто отборно с всеки мач почваме да се напасваме един към друг и научаваме всеки играч как обича да играе, какви са силните му страни. Когато сме по клубовете си, всеки от нас трябва да се развива, а когато дойде мач с националния отбор, колективът да е на още по-високо ниво, както и отборната ни игра. Да може с всеки лагер да растем, защото когато дойдат официалните мачове, трябва да сме готови. Иначе тези неточности, които правим, ще бъдем наказани", завърши той. А ето какво сподели Илиан Илиев след равенството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички