Героят за България: Трябва да бъдем реалисти, Украйна са феноменални


Героят за България: Трябва да бъдем реалисти, Украйна са феноменални
Снимка: Фейсбук - България

1600 0

Радослав Кирилов, който отбеляза гола за България в контролата срещу Украйна, призна, че съперникът играе феноменален футбол, но се радва за равенството, което "лъвовете" постигнаха в Одеса.

„Щастлив съм от гола, но най-вече от това, че в толкова тежък мач успяхме с характер да стигнем до тази точка, която ще ни даде увереност. Украйна играе феноменален футбол. Накрая успяхме да вземем равенството”, каза Кирилов.

„Трябва да бъдем реалисти. Украйна играе феноменален футбол. Играхме и срещу Италия, които са европейски шампиони, а аз мисля, че този отбор на Украйна показа невероятна игра. Беше ни трудно, но това е нашият път да се борим и да продължаваме така. Те ни натиснаха, нямахме сили да излезем напред. Аз имах една ситуация, в която си я поведох малко дълго. Те имаха тридесет и няколко удара. Ако има някой да съжалява повече, това са те”, добави още Радослав Кирилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички