Георги Иванов преобразява България с намерение за първа победа като треньор на "лъвовете"


Георги Иванов преобразява България с намерение за първа победа като треньор на "лъвовете"
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2625 0

Временният селекционер на националния футболен отбор на България Георги Иванов се готви да освежи стартовия състав за утрешното гостуване на Гибралтар. Срещата е от 21:45 часа българско време и ще бъде трета за "лъвовете" в тазгодишното ни участие в турнира Лига на нациите.

Старши треньорът ще даде почивка на голяма част от състезателите, които играха в първите две срещи. Припомняме ви, че до този момент посрещнахме Република Северна Македония и Грузия в Разград, като със "съседите" ни записахме равенство (1:1), а в другия мач претърпяхме ужасяваща загуба - 2:5. Причината за запазването на част от основните футболисти е предстоящата визита на грузинците, която ще се проведе на 12 юни.

Очаква се на вратата да започне младият страж на Славия Светослав Вуцов. Гонзо планира да заложи още на бранителите Божидар Чорбаджийски и Виктор Попов, в средата на терена на Адриан Краев и Илиан Стефанов, както и на нападателите Георги Минчев и Георги Йомов. Звездата на ЦСКА не бе на разположение в миналите срещи, поради едноседмично лечение на контузия в глезена.

Почивка ще получат капитанът и вратар на Левски Николай Михайлов, Иван Турицов, Кирил Десподов, Антон Недялков, Георги Миланов, Ивайло Чочев, Тодор Неделев и Атанас Илиев, които бяха титуляри в първите два двубоя от Лигата на нациите.

Вижте атаката на Георги Иванов срещу Бербатов и Радостин Василев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички