България отстъпи като за последно и продължава похода към европейския връх


България отстъпи като за последно и продължава похода към европейския връх
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1236 0

Българският национален отбор по минифутбол отстъпи в последната си среща от груповата фаза на Европейското първенство. Сънародниците ни загубиха с 1:3 от Черна гора, а домакин на срещата бе "STEEL Arеna" в словашкия град Кошице. Развоят на срещата не се отрази на амбициите на "лъвовете", тъй като си осигуриха класирането на осминафиналите още преди това.  

След другата среща в групата ни Австрия – Грузия (1:3), първи в нашия поток се нареди Черна гора, втори се класират българските представители, които очакват развоя в останалите пет групи, за да разберат съперника си в следващия етап. Трети в групата остава Грузия, но и трите тима са с по 6 точки, завоювани с по две победи.

Головете в нашата среща паднаха още през първата част. Йованович откри за победителите още в 3-ата минута, а Ковач удвои малко по-късно. Илиян Генадиев върна шансовете за България, но грешка на нашия страж доведе до попадение на Никола Мийович. Именно черногорецът е с най-много голове от началото на форума, а това му бе петото. 

След почивката треньорът Николай Михов направи някои промени, но лъвовете не съумяха да намалят изоставането. Ударите на Спас Милушев и Любомир Генчев бяха блокирани.

Вижте как се разви решаващата среща с Грузия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички