Георги Иванов - Гонзо благодари на Лудогорец, че е пуснал "част от гръбнака" на България


Георги Иванов - Гонзо благодари на Лудогорец, че е пуснал "част от гръбнака" на България
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP

1873 0

Техническият директор към БФС – Георги Иванов-Гонзо, използва момента между контролите на България с Кипър и Люксембург да изкаже специална благодарност към отборите, които са пуснали своите ключови играчи в националния отбор за лагера на Кръстаич. Той подчерта и приноса на дългогодишния роден шампион - Лудогорец, който се е лишил от трима от ключовите си състезатели – Антон Недялков, Кирил Десподов и Спас Делев

Специлистът обясни, че клубовете са били в пълното си право да не пуснат футболистите си в националния отбор за контролите с Кипър и Люксембург, но в името на България не са го направили.

"На първо място бих искал да благодаря на всички клубове, които оказаха пълно съдействие на Българския футболен съюз в края на есенния дял от първенството и въпреки натрупаната умора у водещите си футболисти, ги освободиха за лагера на националния отбор.

Уточнявам, че тези дати – между 14 и 20 ноември, бяха задължителни само за отборите, участници на Световното първенство, така че всеки клуб можеше да задържи футболистите си по своя преценка. В този смисъл благодаря и на Лудогорец, че предостави най-ключовите си български играчи в лицето на Кирил Десподов, Антон Недялков и Спас Делев, тъй като те са част от гръбнака на националния отбор", обясни Иванов пред Гонг.

Ето къде може да гледате днес двубоя между Люксембург и България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички