Георги Иванов – Гонзо отсече: Искаме да се класираме на Евро 2024


Георги Иванов – Гонзо отсече: Искаме да се класираме на Евро 2024
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1087 0

Техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо говори за целите пред националния отбор по футбол на България. Той отсече, че е основната е „трикольорите“ да се класират на Евро 2024, което ще се проведе в Германия.

Смятам, че всичко наред за момента. Надявам се футболистите да направят добра подготовка и да бъдат във форма за квалификациите, които започват през март месец. Няма какво да си говорим – целта е да се класираме за Европейско първенство“, обяви Георги Иванов пред колегите от „Dsport“.

Не смятам, че големите очаквания ще натежат. Нашата цел като национален отбор е всеки мач да побеждаваме и не е нищо ново, че искаме да се класираме на Европейско първенство. Това, което видяхме като представяне от националния отбор ни дава надежда, че ще се представим по добър начин“, продължи той.

Не смятам, че трябва да се гледат отборите по време на подготовка, защото ще имаме достатъчно време, за да изгледаме няколко от официалните мачове. Надявам се футболистите да се завърнат от своите зимни подготовки заредени с положителни емоции и да донесат успехи на националния отбор“, каза още Гонзо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 1994-та: Големият Трифон Иванов и голът му бижу, който винаги ще помним (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички