Георги Градев обяви дългоочакваната новина - срокът на УЕФА изтече (СНИМКИ) - ОБНОВЕНО


Георги Градев обяви дългоочакваната новина - срокът на УЕФА изтече (СНИМКИ) - ОБНОВЕНО
Снимка: БГНЕС

3749 0

Адвокатът по спортно право Георги Градев обяви дългоочаквана новина за привържениците на българския футбол. И по-конкретно за тези, които искаха да посетят мача на националния отбор по футбол на България срещу Унгария от евроквалификациите.

Градев сподели днес следобед (10.11), че официално жалбата в Спортния арбитражен съд в Лозана срещу решението на УЕФА Да премести България - Унгария в Пловдив и да забрани присъствието на публика е подадена.

Освен това той информира, че УЕФА е имала срок до 17:00 часа днес (10.11) да каже дали е съгласна с ускорена процедура. При отрицателен отговор Градев ще поиска спиране на решението като обезпечителна мярка.

Ето какво написа в профила си в социалната мрежа Facebook:

"BREAKING: Подадохме жалбата в Спортния арбитражен съд в Лозана срещу решението на УЕФА да премести мача България - Унгария в Пловдив и да забрани присъствието на публика (виж снимките).

УЕФА има срок до 17 ч. днес да каже дали е съгласна с ускорена процедура, така че да имаме окончателно решение в понеделник. Ако не се съгласи, незабавно ще поискаме спиране на решението като обезпечителна мярка (в момента пишем искането до съда)" - написа той.

*Малко след излизането на материала Георги Градев обяви, че УЕФА е отказала ускорената процедура.

"УЕФА отказаха ускорена процедура. Не искат да има справедливо решение до понеделник. Следва искане за спиране действието на решението на УЕФА" - написа той.

А специално за SportLive.bg Емил Велев - Кокала, също зае позиция срещу БФС по казуса България - Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички