"Пълно безумие, никой не ни предупреди, този стадион е на Общината, не на БФС"


"Пълно безумие, никой не ни предупреди, този стадион е на Общината, не на БФС"
Снимка: БГНЕС

6839 0

Продължава да "вали" недоволство към БФС заради решението да премести евроквалификацията България - Унгария от Националния стадион "Васил Левски" (София) на стадион "Христо Ботев" (Пловдив). Отново мнението си по въпроса изказа Илиян Филипов.

Той даде интервю за Българската национална телевизия, откъдето цитират, че той е определил решението на БФС като "пълно безумие". Филипов допълва, че никой не ги е предупредил за това решение и смята, че "всичко е много странно".

"Никой не ни е предупредил за този мач и ние сме направили организация, която я правим две седмици напред. Има много сериозни тежки метални конструкции, които вдигаме в този период от 13 до 20 ноември и до колкото знам, няма официално от БФС към общината, че ще се провежда тази среща на стадион "Христо Ботев". Много е странно всичко, защото този стадион е все пак на общината, а не на БФС" - започна той.

Все пак Филипов призна, че очаква по-късно днес решение по казуса след срещата си с кмета на Пловдив Костадин Димитров. Представителят на "ДЗЗД Колежа" заяви, че е много късо времето, но ако трябва, ще работят и в късните часове на деня.

"Много е късо времето, ако трябва и в късните часове на деня ще работим. Ако каже кметът, че трябва да се направи, ще направим всичко възможно да осигурим достъпа около стадиона" - завърши Филипов. В Унгария пък все още очакват отговор от БФС след проблема с "Колежа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички