Драган Михайлович: Казах на Мартин Райнов, че ако Джака и компания са в кондиция, мач няма да има


Драган Михайлович: Казах на Мартин Райнов, че ако Джака и компания са в кондиция, мач няма да има
Снимка: БГНЕС

1692 0

Бранителят на Левски Драган Михайлович, който има швейцарски паспорт, направи доста мрачна прогноза за предстоящия първи двубой на националния отбор на България от световните квалификации, който е именно срещу Швейцария. Михайлович е споделил на Мартин Райнов, че ако Джака и компания са в добра кондиция, то "мач няма да има".

"Един от моите съотборници Мартин Райнов, който бе повикан за този мач ми се обади и ме попита за информация за Швейцария. Аз бях откровен с него и му казах, че ако Джака и съотборниците му са в добра кондиция, мач няма да има" - започна той по темата пред sdt.ch.

"Имах някои опции пред мен. Дори можеше да не напускам Кипър, защото Омония излезе с конкретно предложение към мен. Искаха ме от Израел и Кардиф, но заради Брекзит не се съгласих. Четири месеца не бях играл, а най-накрая предложението на Левски ме задоволи.

Истина е, че Лудогорец диктува събитията в българския шампионат от няколко години. Но този клуб е толкова силен благодарение на милионите. Футболът е религия тук. Медийният интерес към нас е голям. По улиците хората също много ги вълнува футбола. Но що се отнася до нивото на футбола като цяло, забелязах някои огромни дупки в тактическо отношение.

Знаем реалността в Балканите. Все пак имам босненски корени. Помня деня, в който пристигнах в София. От летището, отидох до хотела, после и на тренировъчната база. По пътя видях хора, които се придвижват с каруци, а в същото време в центъра на града видях много модерни нови сгради" - заяви още Михайлович.

А националният селекционер Ясен Петров даде обширно интервю преди квалификациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички