Бербатов аплодира Ясен Петров за негов смел ход в националния отбор


Бербатов аплодира Ясен Петров за негов смел ход в националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4347 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов похвали новия национален селекционер Ясен Петров за решението му да повика цели 10 играчи, които нямат нито един мач за националния отбор. Според Бербатов е похвално желанието на Петров да направи някаква промяна, но момчетата, които са получили неговото доверие, трябва да оценят шанса, който получават.

"Националният селекционер повика своите избраници за предстоящите мачове с Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Прави впечатление, че цели 10 футболисти нямат нито един мач за националния отбор! Чудесно и смело решение, за което аплодирам Ясен Петров! Трябва да имаш желанието, куража и амбицията да направиш някаква промяна. И това е чудесен старт.

Разбира се, тези момчета трябва да разберат и да знаят, че е голяма отговорност да носиш фланелката на националния отбор! Наистина се надявам да оценят шанса, който им се дава, и да направят всичко възможно да оправдаят доверието. Дори и някои да не запишат участие в мачовете, не тряба да има отчаяние, а напротив - амбиция и упоритост да се докажеш и да покажеш, че имаш място в националния отбор! Успех!", написа Бербатов за своя сайт.

Всички избраници на Ясен Петров може да видите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички