Ето я програмата на националите ни преди мачовете с Швейцария, Италия и Северна Ирландия


Ето я програмата на националите ни преди мачовете с Швейцария, Италия и Северна Ирландия
Снимка: БГНЕС

2506 0

Мъжкият национален отбор на България по футбол ще ограничи медийните си контакти по време на лагера преди старта на световните квалификации заради усложнената обстановка, предизвикана от пандемията от коронавирус.

Селекционерът Ясен Петров и един от неговите футболисти ще дадат официален брифинг преди срещата с Швейцария на 24 март, сряда, от 10:30ч., в Амфитеатралната зала на Национална футболна база "Бояна". Тренировката на тима е насрочена за 11:00ч. и само първите 15 минути от нея ще са отворени за журналистите.

Гостите от Швейцария пък ще проведат пресконференция при засилени мерки за безопасност в 16:10ч. на Националния стадион "Васил Левски", а в 17:00ч. стартира и официалната им тренировка, която също ще бъде отворена само в първите си 15 минути.

Пресконференцията на Ясен Петров преди мача с Италия е насрочена за 27 март, събота, от 11:00ч. в НФБ "Бояна", а тренировката на нашите играчи ще е 30 минути по-късно и ще бъде достъпна за журналисти отново само в първия си четвърт час. Роберто Манчини ще даде пресконференция в 18:00ч. на стадион, а тренировката на Италия е насрочена за 18:30ч. същия ден, като ще бъде достъпна за медии в първите си 15 минути.

България ще отпътува за гостуването в Северна Ирландия в 11:00ч. на 30 март, като в 20:15ч. българско време ще се проведе редовният брифинг на Ясен Петров, а в 20:45ч. е тренировката на стадион "Уиндзър парк" в Белфаст. Представителният ни тим се завръща от последния си мач в 17:00ч. на 1 април.

Българският футболен съюз информира журналистите, че съгласно актуалния противоепидемичен протокол на здравните власти във Великобритания и мерките за предотвратяване разпространението на т.нар. британски щам на COVID-19, представители на български медии (с изключение на носителя на телевизионните права) няма да имат възможност да отразят гостуването на България в Белфаст на 31 март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички