Докато БФС се бави: В Унгария обявиха - мач с България НЯМА да има


Докато БФС се бави: В Унгария обявиха - мач с България НЯМА да има
Снимка: Lap.bg

3779 0

"Ако не се случи чудо, квалификацията няма да се състои" - това твърди Унгарската телеграфна агенция (своеобразният вариант на БТА у нас). Разбира се, това се отнася за квалификацията за Евро 2024 между националния отбор по футбол на България и този на Унгария.

"Това би значело, че националният отбор на Унгария ще спечели с 3:0 без да има мач и ще се класира за континенталната надпревара" - допълва още изданието.

В материала се посочва, че срещата е била изместена от Националния стадион "Васил Левски" в София до "Христо Ботев" в Пловдив. Допълва се обаче, че поради различни причини няма как да се състои и там.

"Смяна на локацията може все още да реши проблема на БФС, но поради недостига на време, това вече не е възможно" - пише още агенцията (MTI). Споменава се още и недоволството на Димитър Бербатов спрямо управлението на БФС.

Така заключението е, че мач няма как да има, ако не е в Пловдив. А както е отлично известно - Община Пловдив официално се произнесе, че България - Унгария няма да се състои на "Христо Ботев".

Тези думи идват на фона на това, че от БФС все още се бавят с каквато и да е официална информация. Ще бъде любопитен отговорът за това какво се случва, който трябва да се появи до края на деня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички