Звездата на Унгария: Да не знам ще има ли мач 3 дни до срещата за последно ми се случи на 12


Звездата на Унгария: Да не знам ще има ли мач 3 дни до срещата за последно ми се случи на 12
Снимка: Laszlo Szirtesi/Getty Images

824 0

Звездата на унгарския национален отбор - Доминик Собослай, е шокиран от събитията около мача им с България. Към момента, 3 дни преди евроквалификацията, няма яснота къде ще се играе тя и дали въобще ще се провежда.

Халфът на Ливърпул заяви, че за последно е бил изправен пред подобна ситуация, когато е играел в шампионата до 12 години. Той посочи и че на играчите на Унгария е забранено да се занимават с въпроса дали ще има мач с България.

"Може би последно ми се случи в първенството до 12 години, когато не знаех в неделя дали ще имаме мач в четвъртък. Но няма смисъл да се притеснявам какво се случва в България или защо ситуацията се получи така. Ние се концентрираме само върху собственото си представяне. Ще се подготвим по същия начин, както за предишните ни мачове, и ще стигнем до европейското първенство", коментира Собослай, цитиран от медии в Унгария.

"На нас, играчите, ни е забранено да се занимаваме с въпроса дали ще има мач срещу България. Вярвам, че никой от моите съотборници не мисли много за това. Ние сме настроени да играем два тежки мача, в които трябва да вземем шест точки.

Не се занимаваме с окончателното решение за мача срещу България. Едно е сигурно - ако няма мач, ще се класираме за Европейското първенство, а ако играем срещата, пак ще се класираме. В четвъртък вечер трябва да сме сигурен участник на Европейското първенство, нищо друго няма значение", завърши унгарската звезда. А 1/3 от феновете в Унгария вярват, че мач изобщо няма да има.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички