Борислав Цонев разкри какво мъчи националния ни отбор


Борислав Цонев разкри какво мъчи националния ни отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1372 0

Борислав Цонев коментира предстоящата контрола на трикольорите срещу Хърватска в Доха. 26-годишният халф влезе като резерва в проверката на националния ни отбор срещу домакина на Мондиала, загубена с 1:2.

"Не знам дали бяхме уплашени, но не се представихме на необходимото ниво. Още повече, че Катар не е сред топ отборите. Възползваха се от две наши грешки и ни победиха", заяви Цонев пред БНТ по повод поражението от Катар.

"Хърватите са много по-класен отбор. Надявам се да представим по-добре родината си. В последните години нямаме хубави резултати и не представяме добре България. Може би има проблем със самочувствието. Когато губиш мачове, наслагва се негативно отношение към нас. Всеки един трябва да се пребори с това, да израсне по клубовете, за да може и отборът да играе по-добре", коментира халфът.

Цонев не пропусна да изрази и мнението си за случващото се в Украйна. През зимата той премина в Черноморец Одеса от Левски. Инвазията на Русия обаче го принуди да се завърне в у нас да заиграе под наем в Славия.

"Случват се много лоши неща в момента, ще има последствия за всички страни За мен като българин трябва да се подкрепяме и да сме едно цяло, за да може и държавата ни да върви напред", категоричен е Цонев.

Междувременно Димитър Бербатов се извини на националния отбор заради драмите около БФС.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички