Десподов: Националната фланелка тежи, срещу Македония ще оставим сърцата си


Десподов: Националната фланелка тежи, срещу Македония ще оставим сърцата си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2542 0

"Националната фланелка винаги тежи, но всички знаем колко е важно да играем по възможно най-добрия начин и да оставаме сърцата си на терена. Всички сме наясно за утрешния мач, че ще е едно силно дерби и по-умният в мача, надявам се да сме ние и съм сигурен, че ще сме ние, ще спечели. Най-важното е да играем със сърце, душа и ще вземем трите точки", заяви един от лидерите на националния отбор Кирил Десподов пред медиите преди първия мач на "трикольорите" от Лигата на нациите.

"Мисля, че подмладяването е вече факт. Изиграхме доста контроли и квалификации. Отборът мисля, че е готов и е време да качваме следващата стълбичка и да търсим резултати. Дали ще има напрежение зависи от нас и колко слушаме какво се говори отстрани и доколко това ще ни повлияе. Говорим си, че трябва да сме спокойни и да няма напрежение. Съгласен съм, че всички се фокусират само срещу Македония, но ние имаме още 3 мача, които са много важни. Надявам се да се напълни стадионът и хората да ни подкрепят, за да ги зарадваме с победа. Всички знаете за какви условия става въпрос тук. Няма какво да ги коментирам тях", добави той.

"Ако трябва да съм честен, горе-долу си починах. Но пък това е нашата професия и знаем какво се иска от нас. Като цяло почивката не ме вълнува, вълнува ме да направя силни мачове. Всички хора в България го заслужават и заслужават да бъдат зарадвани.

Зависи от кого са критиките. Ако са от футболни хора и разбират от футбол, го приемаме. Аз мога много да говоря за критиците. Увереността никога не трябва да пада, мога да кажа от името на отбора, че сме уверени и най-важното е да играем със самочувствие”, заяви още Десподов.

Националният селекционер Ясен Петров пък призова за любов преди мача със Северна Македония (вижте какво каза в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички