Ясен Петров преди мача със Северна Македония: Трябва да има любов, а не омраза


Ясен Петров преди мача със Северна Македония: Трябва да има любов, а не омраза
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1762 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров даде пресконференция преди първия мач от групите на Лигата на нациите срещу Северна Македония. В четвъртък вечер "лъвовете" посрещат македонския отбор на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

"Надявам се всички да са здрави до края на цялата кампания, защото са четири мача. Всичко сме избистрили около състава, нямам никакви колебания. Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва много хора. Ние гледаме на футбола единствено само като игра. Трябва да има любов, а не омраза. Аз не съм политик и няма да взимам отношение по темата между България и Северна Мaкедония.

Те смятат, че са фаворит - добре, но ние също имаме своите аргументи. Ние не разделяме мачовете на важни и неважни. Най-важен винаги е следващият. Респект към противника, но ние искаме да победим. В Разград има великолепна обстановка, затова, че ни обгрижват във всеки един момент, искам да благодаря на домакините", заяви Ясен Петров.

"На критиците им пожелавам да са живи и здрави. Преминахме през много трудни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни подкрепя, да ни подкрепят, който да ни критикува, да ни критикува", добави още националният селекционер.

Още новини за националния отбор по футбол четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички