Кирил Десподов е сигурен, че ще се докаже зад граница, не пропусна да коментира феновете на Левски


Кирил Десподов е сигурен, че ще се докаже зад граница, не пропусна да коментира феновете на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5938 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата над Левски в София и оцени шансовете на грандовете за борба през предстоящата кампания. Играчът подчерта, че отново би играл зад граница и похвали феновете на "сините".

"Всяка една победа е сладка, но е по-сладко да си "Играч на мача" след успех на "Герена". Феновете на Левски бяха на страхотно ниво, но ние имахме по-силен характер за победа. Не сме мислили, че ще ни е лесно, затова дойдохме с оптимална група. Всеки един национал, който след 5 дни ще влезе на лагер за мачовете в Лигата на Нациите, днес излезе като титуляр и игра", коментира българинът.

Нападателят бе попитан за бъдещето си, а той отговори така: "Към момента съм футболист на Лудогорец, но ако дойде добра оферта, която да устройва и мен, и клуба, ще се разгледа. Трябва всички страни да са щастливи. Няма да крия, че искам да изляза в Европа отново и да се докажа", заяви бившият играч на Каляри. 

Десподов завърши с оценка на борбата в предстоящия сезон, в който и "сините" ще се хвърлят в борбата за титлата: "Надявам се, че няма само Левски да ни бъде конкурент, дано и ЦСКА да бъде. И всеки един отбор. Това ще бъде по-добре за нас, ще се вдигне и нивото на първенството. Защото да сме първи с 21 точки аванс - не е добре".

Ето как протече дербито между Левски и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички