Десподов категоричен: България не беше плаха в мача


Десподов категоричен: България не беше плаха в мача
Снимка: Guliver/GettyImages

1396 0

Футболист №1 на България за 2018 Кирил Десподов бе категоричен, че "лъвовете" не са били плахи и притеснени в битката срещу Северна Ирландия, която завърши без победител (0:0). 

В срещата "лъвовете" оправиха първия си точен удар едва в 90-ата минута и като цяло предоставиха инициативата изцяло на своя опонент. За щастие, защитата на тима се представи на ниво и вратата на България не бе поразена. 

"Не ми се струва, че бяхме плахи. Играхме борбено, отвърнахме с агресия. Те се опитваха да играят така поради високите им играчи. Отговорихме им подобаващо”, започна Десподов.

"Няма значение кой е с лентата. Мисля, че примерът, който може да се даде, е агресивност и раздаване на 100% на терена. Когато видят, че този до теб се раздава на 100%, няма как и ти да не се. Това е пътят, който трябва да следваме.

Днес мачът беше 100% сигурен, че няма да може да се държи много топката, защото съперникът не предразполага така. Накрая опитахме и се получиха ситуации. Имахме и ситуации, но малшанс пред гола. И те имаха ситуации за попадение. Не съм аз човекът да дава оценките”, коментира Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички