Десподов „изригна“ с култов коментар след загубата от Катар


Десподов „изригна“ с култов коментар след загубата от Катар
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

18269 0

Авторът на гола за националния отбор на България при загубата с 1:2 от Катар – Кирил Десподов, изрази интересно мнение след мача.

"Няма как да съм доволен с оглед на загубата. Няма значение, че съм отбелязал гол. Започнахме доста плахо мача, човек от техния отбор излезе сам срещу вратаря още в първата секунда. След десетата минута малко по-добре стояхме на терена, създадохме едно-две положения“, започна коментара си Десподов.

„Второто полувреме играхме по-добре, но виждате - малшанс. Защо започнахме плахо ли? Не е от страх със сигурност. Просто се дължи на липса на опит, липса на концентрация. Така си го обяснявам. Нищо обаче не е станало и няма за какво да съжаляваме“, продължи футболист №1 на България за 2021 год.

„Добър мач, видяхме горе-долу къде ще играят другите отбори на Световното, и така. Хърватия е двойно или тройно по-добър отбор от Катар, нямаме право на грешки там", каза още нападателят на Лудогорец.

А ето как се оправда Ясен Петров след резила срещу Катар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бруталната грешка на Михайлов за втория гол на Катар (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички