Ясен Петров след резила срещу Катар: Не бяхме толкова зле, съперникът е по-приспособен към условията


Ясен Петров след резила срещу Катар: Не бяхме толкова зле, съперникът е по-приспособен към условията
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9280 0

Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров направи любопитен коментар след срамната загуба с 1:2 от Катар в контролата в Доха. Той изрази мнение, че нашият отбор не се е представил зле, като изтъкна, че домакините на Мондиал 2022 са силен тим.

“Наблюдавали сме много пъти отбора на Катар. Шампион на Азия са, сега в Арабската лига завършиха трети. Факт е, че са добър отбор. Бяхме много плахи и прибрани отзад. Допуснахме много елементарни грешки в защита. За дузпата не знам, трябва да гледам мача дали нямаше засада. Тук сме от 4 дни.  Времето е много по-различно от това в България. Опитахме по най-добрия начин да използваме смените, тъй като ни предстои мач и с Хърватия“, коментира Петров.

„Михайлов е най-големият и най-опитния и затова беше капитан. Трябваше да избираме измежду трима - Ники, Жоро Костадинов и Васко Божиков“, отговори той на въпрос за капитанската лента.

„Не стояхме чак толкова зле. Съперникът ни е по-добре приспособен към тези условия. Продължаваме да работим. Някои неща се получиха, а други - не. Върху този състав сме се спрели, ще продължаваме да се трудим и да работим в този вариант”, каза Петров.

ВИЖТЕ ОЩЕКъде хукна Михайлов при гола на катарците? (ВИДЕО)

А ето как се чувстват националите ни заради войната за БФС.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички