Дерменджиев: Вече имах разговори с Попов за завръщането му


Дерменджиев: Вече имах разговори с Попов за завръщането му
Снимка: Getty Images/Guliver

2399 0

Националният селекционер Георги Дерменджиев продължава да твърди, че Ивелин Попов може да се завърне в тима. Двамата ще разговарят следващата седмица след приятелската среща на България с Беларус, който е в сряда (26 февруари).

"Аз имах разговор с Ивелин Попов. Разбрали сме, че след контролата с Беларус ще говорим отново. Ще видим дали ще се върне", каза националният селекционер. Атакуващият халф обяви оттеглянето си преди евроквалификацията с Чехия, в която записахме първа победа от година насам

"Ще имат достатъчно възможност играчите да се възстановят за контролата с Беларус. Аз не искам да правя анализ на клубните отбори. С моя екип бяхме в Турция, гледахме контролите. Искам да бъдем концентрирани към мачовете на националния отбор. Двубоите, които ще се изиграят на клубно ниво до 26 март, ще даде възможност на играчите да бъдат в добра форма. Добре е, че Тошко Неделев вече играе, Божиков имаше контузия, Десподов имаше контузия. Който е здрав ще играе срещу Унгария", добави Дерменджиев.

А кои са причините, поради които Ивелин Попов се отказа от националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички