Венци Стефанов шашна с изисквания към новия шеф на БФС и обеща да върне Попето


Венци Стефанов шашна с изисквания към новия шеф на БФС и обеща да върне Попето
Снимка: Facebook

3657 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е член на Изпълкома на БФС, посочи десетките критерии, които има към бъдещия президент на футболната централа. Изненадващо е, предвид казаното, че босът на най-стария столичен клуб изобщо има фаворит за поста. Той обаче не иска да назове името му преди конгреса.

"Човек с административен опит. Човек с авторитет. Човек, който има желание да направи нещо от българските момчета. Човек, който може да казва "не" и човек, който може да направи така, че нашите деца да имат повече шансове и да допринесе за разбирателството с държавата. Да няма проблеми и ексцесии. Да може да ходим спокойно на мачовете и да се радваме на повече победи. Ще си кажа фаворита в деня на конгреса. Профилът да бъде човек. Да обича спорта. Да бъде честен, точен. Да има опит в живота. Трябва да имаш контакти в Европа. Да те знаят хората. Да се грижеш за нашите отбори, за юноши, национали. Да познаваш в детайли организацията. Това е една структура с 500-600 клуба. Не може да обещаеш чудеса на конгреса и след 2-3 месеца да те замерят с камъни по улицата", заяви Стефанов на своя пресконференция днес.

Президентът на "белите" заяви изненадващо, че гарантира завръщането на доскорошния капитан на националния тим Ивелин Попов в отбора. "Ивелин Попов е мъжкар и ви гарантирам, че ще играе за България. Аз мога да го убедя, стига да влиза в сметките на Георги Дерменджиев", заяви той. През ноември обаче Стефанов посочи име, което би подкрепил за шеф на БФС. Вижте го в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички