Черна гора - България по ТВ: Къде да гледаме двубоя от квалификациите за Евро 2024?


Черна гора - България по ТВ: Къде да гледаме двубоя от квалификациите за Евро 2024?
Снимка: Lap.bg

7272 0

Време е националният отбор по футбол на България да поднови участието си на квалификациите за Евро 2024. "Лъвовете" гостуват на Черна гора днес (10 септември) в Подгорица в мач от нашата група "G".

Преди по-малко от 7 месеца двете селекции се изправиха една срещу друга в Разград на "Хювефарма Арена". Тогава "соколите" надвиха нашите представители с минималното 1:0, а автор на попадението бе Никола Кръстович.

Ситуацията в групата не е много благоприятна за нашите момчета. Те се намират на последната позиция с едва две точки. Черна гора пък се бори здраво за влизане в челната двойка, където в момента са отборите на Сърбия (2 - 7т.) и Унгария (1 - 10т).

Само преди няколко дни и двата противника загряха за днешната среща. Черна гора направи 2:2 с Литва в мач от нашата група, а България загуби с минималното 0:1 от Иран на родна земя в Пловдив на стадион "Христо Ботев", където националите се завърнаха за пръв път от 40 години насам.

Реално "лъвовете" все още имат шанс за класиране напред. За целта обаче те трябва да започнат да трупат точки и да се надяват големите фаворити в нашата група да започнат да губят и да се снижат в таблицата.

Къде да гледаме Черна гора - България по ТВ?

Първият съдийски сигнал в Подгорица ще бъде даден от германеца Харм Осмерс в 19:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на БНТ 1, а Вие ще може да проследите Черна гора - България НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички