Йоветич: България е сериозен отбор, очаква ни труден мач


Йоветич: България е сериозен отбор, очаква ни труден мач
Снимка: Getty Images/Guliver

988 0

Звездата на Черна гора Стеван Йоветич възнегодува от очакванията към тима след равенството с Литва. Утре вечер те посрещат България в квалификациите за Евро 2024 от 19:00 часа на стадион "Под Горицом".

"Очакванията към нас са все едно сме Испания и Франция, но реално не сме. Не можем да делим мачовете, не можем да си позволим такъв лукс. Трябва да играем концентрирано 90 минути. Убеден съм, че когато този отбор се раздава на 130%, може да се мери с всеки един противник. Ако не го направим, не можем да се надиграваме с никого", каза новият играч на Олимпиакос на пресконференция преди мача с България.

Черна гора влиза във всеки квалификационен цикъл с огромни надежди и очаквания, но откакто играе като независима държава от 2008 година, няма участия на големи първенства. Йоветич играе за страната от първия мач.

"Това винаги ми е тежало. Но вече гледам на това по различен начин и играя мач за мач. Така ще дойде резултатът. Свикнали сме, това е спорт, стават такива неща. Играем утре и имаме шанс да се поправим с победа, с която все още сме в играта. Мачът утре е много важен", допълни опитният футболист.

Запитан как приема България, която има 2 точки и няма шансове да се класира за Германия 2024, той каза: "Мога да кажа, че са добър и млад отбор. Сега са по-организирани и смятам, че ни очаква труден мач. Но това няма значение, защото ще играем срещу сериозен отбор. Един ден, когато не играя, ще идвам със семейството си да подкрепям отбора като фен. В трудни моменти публиката трябва да е зад нас", завърши нападателят. А ето какво каза треньорът на Черна гора за мача с България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички