Илия Груев: Ще покажем друго лице срещу Черна гора


Илия Груев: Ще покажем друго лице срещу Черна гора
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

722 0

Лятното попълнение на английския Лийдс - Илия Груев, бе българският футболист, който бе на пресконференцията със селекционера Младен Кръстаич преди европейската квалификация с Черна гора.

Той сподели, че очаква със съотборниците си да покажат коренно "различно лице" сравнение със загубата от Иран в Пловдив преди броени дни. В допълнение Груев подчерта, че вярва в бързата адаптация на Лукас Петков в тима. 

Припомняме ви, че отдаденият под наем в Гройтер Фюрт, собственост на Аугсбург, офанзивен футболист се съгласи да играе за България в началото на календарната година. Така срещу Иран успя да запише своя дебют.

Мнението на Груев

"Готови сме за утрешния мач. През първото полувреме на контролата с Иран не направихме това, което се изискваше от нас тактически. Мисля, че мачът утре е хубаво нещо, защото може да се поправим. Убеден съм, че утре ще покажем друго лице.

Помагам на Петков за адаптацията... Той не говори български, само немски и английски. Помагам с каквото мога. Смятам, че бързо ще се адаптира към тима", категоричен бе бившият футболист на Вердер Бремен. 

А ето кой играч е подходящ за националния тим според Емил Велев-Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички