ВИДЕО: МВР показа защо пуснаха водното оръдие, но бой на агитки не се видя


ВИДЕО: МВР показа защо пуснаха водното оръдие, но бой на агитки не се видя
Снимка: БГНЕС

3251 0

От Министерството на вътрешните работи разпространиха видео, показващо знакови моменти от протеста срещу БФС в четвъртък вечер в центъра на София. То е озаглавено "Благодарение на полицейските действия бяха предотвратени фатални инциденти.

Клипът показва кога пред феновете излиза водното оръдие, използвано от силите на реда за справяне с част от тях. Това се случва след няколко ракети, изстреляни в множеството от полицаи, което стои пред входа на стадион "Васил Левски". Никакво сбиване на фенове от противникови агитки не се забелязва там.

На видеото се вижда добре как е извършен погромът срещу полицейския бус, който бе паркиран в близост до сградата на Спортното министерство. Той е заобиколен от по-радикални фенове, които опитват да го обърнат, а впоследствие го подпалват.

Накрая от МВР показват как наказват фенове, въпреки че вчера полицаи протестираха срещу внушения в медиите за тях по повод протеста. На видеото се вижда как половин дузина блюстители на реда налагат с палки един-единствен паднал на земята протестиращ. Междувременно, вече има обвиняеми за погромите в центъра на София. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички