Без Гонзо, Лечков и Михайлов: Двамата от БФС, които подкрепят България срещу Сърбия


Без Гонзо, Лечков и Михайлов: Двамата от БФС, които подкрепят България срещу Сърбия
Снимка: БГНЕС

10259 0

Националният отбор по футбол на България завършва квалификациите за Европейското първенство през 2024 година с гостуване на Сърбия. "Лъвовете" изпращат мекоказано неуспешни евроквалификации, в които така и не съумяват да запишат победа до момента.

На стадиона в Лесковац присъстват фигури като президентът на Сърбия Александър Вучич, както и президентът на УЕФА Александър Чеферин. Той откри няколко стадиона в страната, а Лесковац е ново съоръжение, което за първи път приема мач на националния отбор.

Президентът на сръбския футболен съюз също е там, но този на БФС не присъства. Нито Борислав Михайлов, нито вицепрезидентът Йордан Лечков, нито техническият директор Георги Иванов - Гонзо. Никой измежду тях не е на стадиона.

От родната централа само две лица бяха забелязани на трибуните. Това са вицепрезидентът Емил Костадинов и председателят на Българската професионална футболна лига (БПФЛ) Атанас Караиванов.

Още от първите минути на срещата домакините натиснаха сериозно и заслужено стигнаха до аванса. Вижте всичко около евроквалификацията Сърбия - България (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички