Борисов: С Кралев можем да кажем, че каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката


Борисов: С Кралев можем да кажем, че каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com

1697 0

Премиерът на България - Бойко Борисов, сподели, че няма да вземе отношение относно дейностите на Изпълкома на БФС и пожела да не го замесват в тези решения. Той, също така, направи любопитно сравнение, което послужи като отговор на думите на президента Румен Радев. Припомняме, че Радев заяви: "Каквото ни е управлението на държавата, такова ни е и управлението на българския футбол".

"Съгласете се - да седна с Боби Михайлов и да поема всичките му пасиви! Не ща! Изобщо нямаме отношение - ще правят ли конгрес, няма ли да правят, ще дават ли оставка, няма ли...Не ни вкарвайте в драмата какво ще решават футболните хора. Както всяка федерация, те имат право да го решат" - започна Борисов.

"А ние да се отъждествяваме с победите или загубите и да поемаме пасиви или активи, не е грешно. Защото и ние можем да си излезем с Кралев във вид на гимнастички и да кажем - "каквото ни е правителството,такава ни е гимнастиката". Не е правилно това и опонентите ни да се съобразяват с това" - завърши той.

Междувременно, авторитетният американски "New York Times" излезе със следното съдържание: "Борисов сваля Михайлов, но три крайно десни партии го държат на власт". Вижте повече подробности, както и пълното съдържание - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички